تفاوت داروهای گیاهی و شیمایی
دارو به ماده ای گفته میشود که از آن برای درمان، تسکین و پیشگیری بیماری ها ی مختلف استفاده میشود. داروها گاهاً بصورت قرص، کپسول، پماد، ضماد، شربت، آمپول و ... تولید و مورد استفاده قرار میگیرند.
در یک تقسیم بندی کلی داروها به دو دسته داروهای گیاهی و داروهای شیمیایی تقسیم میشوند که این دو دسته در اثرگذاری تفاوتهای بنیادینی با یکدیگر دارند.
داروهای شیمیایی که به آن ها داروهای مصنوعی نیز گفته میشود توسط پزشکان و داروسازان در آزمایشگاه های شمیایی با ترکیب یک یا چند ماده تولید و عرضه میشوند. داروهای شیمیایی به دلیل استفاده از مواد شیمایی سریعاً داری اثرگذاری بوده ولی اکثراً بعلت استفاده از مواد شیمایی در تولید دارای عوارض جانبی میباشند که سیستم بدن را در طول زمان دچار مشکل میکند.
داروهای گیاهی که به آنها داروهای طبیعی نیز گفته میشود بر خلاف داروهای شیمایی بعضاً برای اثرگذاری نیاز به زمان بیشتری دارند ولی در مقابل فاقد هرگونه عوارض جانبی برای فرد مصرف کننده میباشند.
گاهی اوقات دلیل دیر اثر کردن داروهای گیاهی نه به خاطر خود گیاه بلکه به سبب کیفیت تولید داروهای گیاهی میباشد.
کیفیت تولید داروهای گیاهی تابع عواملی نظیر درجه حرارت محیط، کیفیت زمین کشت، میزان آفتاب، ارتفاع محل کشت ، تاثیر عوامل محیطی کشت و .... میباشد.
داروهای گیاهی عرضه شده در داروخانه طب سنتی، سلامتکده صبح امید همگی با بهترین کیفیت و در محیطی کاملاً بهداشتی تولید و با لحاظ آخرين پژوهشهای علمی در زمینه گیاهان دارویی خدمت شما سروران و عزیزان عرضه میگردد.