کنترل پنل مدیریت

  • پروفایل
درباره صبح امید تماس با ما
صفحه نخست
پزشکان داروخانه مزاج شناسی ویزیت و مشاوره پرسش و پاسخ پذیرش و نوبت دهی
ویزیت متخصص پزشک طب سنتی زالو درمانی حجامت ماساژ درمانی بادکش فصد پاکسازی و جوانسازی پوست پارافین درمانی
ویزیت و مشاوره گوارش مفاصل قلب و عروق اعصاب و روان پوست و مو و زیبایی کودکان زنان و نازایی بیماری آقایان ریه آلرژی سر درد و میگرن چاقی و لاغری کبد چرب دیابت
سلامتکده در رسانه تدابیر طب سنتی تازه ها و اخبار مقالات واژه نامه تجارب درمان ورود
صفحه نخست کلینیک درمان خدمات درمان پزشکان داروخانه مزاج شناسی ویزیت و مشاوره پرسش و پاسخ پذیرش و نوبت دهی درباره صبح امید تماس با صبح امید سلامتکده در رسانه تدابیر طب سنتی تازه ها و اخبار مقالات واژه نامه تجارب درمان ورود
تداخل داروهای گیاهی


دریافت فایل

 تداخل داروهای گیاهی با داروهای شیمیایی

واضح است که اثر بسیاری از داروها به همراه داروی دیگر زیاد، کم یا تغییر می‌‌کند و این موضوع به تداخل دارویی معروف است. تداخل دارویی منجر به عوارض بسیاری می‌گردد که گاهی تا مرگ پیش می‌روند.

گیاهان دارویی نیز می‌‌توانند باعث تداخل دارویی شوند؛ مثلاً زنجبیل باعث افزایش اثر داروی پیشگیری از ترومبوز می‌‌شود یا سنبل‌الطیب –معروف‌ترین داروی آرام‌بخش و خواب‌آور در تمام دنیا- اثر داروهای ضد سرطان را از بین می‌برد. پس ضروری و لازم است که پزشکتان  از گياهان دارويي که مصرف مي‌كنيد، آگاه باشد. همین‌طور لازم است که بیمار همواره وب‌سایت‌های معتبر و علمی دربارۀ بررسی تداخل دارویی را مطالعه کند؛ چراکه اشتباهات پزشکی در این باره بسیار است؛ به‌خصوص در زمینۀ تداخل گیاهان دارویی.

به عنوان مثال حدود 20 درصد از ساکنان بحرین از بیماری فاويسم رنج می‌برند. اگر این افراد باقلا-که مادۀ غذایی رایجی است- و بعضی از داروهای شیمیایی معمول که به طور عمومی امن هستند مصرف نکنند، زندگی‌شان همانند افراد عادی است. اما فهرست بلندی از داروهای گیاهی وشيميايي  می‌تواند براین‌گونه اشخاص اثر گذارد - مثل باقلا- و با انهدام گلبول‌هاي خوني آنها حتى باعث مرگ شود.

 پزشکان قدیمی به این موارد نیز آگاه بوده‌اند و برای همین گفته‌‌اند که سیر –که آن هم از مواد غذایی رایج است- برای افراد گرم‌مزاج مضر است و سبب سردرد در آنان می‌شود. همان‌طور که به مواد دیگری اشاره کرده‌اند که برای افراد سرد مزاج، افرادی که در دوره نقاهت به سر می‌برند، کودکان و پیران مضر هستند.

خلاصه اینکه گیاهان دارویی همانند داروهای شیمیایی می‌توانند باعث آسیب‌های جدی گردند (حتی در حد مرگ) و مصرف صحیح آن‌ها تنها بر اساس مطالعات تخصصی و پژوهش‌های مداوم حاصل می‌گردد و باید از باورهای خرافی و اشاعه‌کنندگان آن به‌شدت دوری جست. 

برای مصرف داروهای گیاهی حتماً از نظرات پزشک متخصص طب سنتی آگاه شوید و از مصرف خودسرانه داروهای طب سنتی جداً پرهیز نمایید 

پذیرش و نوبت دهی
ثبت در خواست
راه های ارتباطی ما
بـزرگراه ستـاری جنوب - بـلوار فـردوس شرق - بین خیابان ابراهیمی و حسن آباد - پلاک 399
44078145 - 44080063 www.sobhomid.com