کنترل پنل مدیریت

  • پروفایل
درباره صبح امید تماس با ما
صفحه نخست
پزشکان داروخانه مزاج شناسی ویزیت و مشاوره پرسش و پاسخ پذیرش و نوبت دهی
ویزیت متخصص پزشک طب سنتی زالو درمانی حجامت ماساژ درمانی بادکش فصد پاکسازی و جوانسازی پوست پارافین درمانی
ویزیت و مشاوره گوارش مفاصل قلب و عروق اعصاب و روان پوست و مو و زیبایی کودکان زنان و نازایی بیماری آقایان ریه آلرژی سر درد و میگرن چاقی و لاغری کبد چرب دیابت
سلامتکده در رسانه تدابیر طب سنتی تازه ها و اخبار مقالات واژه نامه تجارب درمان ورود
صفحه نخست کلینیک درمان خدمات درمان پزشکان داروخانه مزاج شناسی ویزیت و مشاوره پرسش و پاسخ پذیرش و نوبت دهی درباره صبح امید تماس با صبح امید سلامتکده در رسانه تدابیر طب سنتی تازه ها و اخبار مقالات واژه نامه تجارب درمان ورود
شربت سکنجبین بزوری

شربت سکنجبین بزوری

شربت بزوری یکی از انواع سکنجبین‌ها می‌باشد که کار آنها تقطیع و تحلیل رطوبات است و موجب از بین رفتن اخلاط بلغمی و لزج در بدن می‌شوند. به تبع آن با از بین رفتن رطوبات زاید، انسدادها برطرف شده و بیماری‌های ناشی از خلط غلیظ و لزج و سده نیز برطرف می‌شود. بزرها و ریشه‌های گیاهی موجود در این شربت، خواص مفید سکنجبین را تقویت می‌کند. برای مثال، خاصیت تفتیح و ادرار بول در رازیانه، تخم کرفس، کاسنی، تخم خربزه و تخم خیار دیده می‌‌شود. از خاصیت مدر بودن این شربت می‌توان در افراد دچار فشارخون بالا بهره برد. همچنین، تسکین حرارت زاید نیز از ویژگی‌های خیار و کاسنی و سکنجبین است که در ترکیب این شربت گنجانده شده‌اند.

موارد مصرف شربت سکنجبین بزوری : گشاینده سده کبد و طحال، مدر بول، نافع برای تبهای مرکب، سوءالقنیه و استسقا

ترکیبات شربت سکنجبین بزوری : تخم و پوست ریشه رازیانه، تخم و پوست ریشه کاسنی، تخم کرفس، تخم خیارین، تخم خیار بادرنگ، تخم خربزه، سرکه، آب، شکر سرخ

موارد منع مصرف شربت سکنجبین بزوری : در افراد دیابتی به دلیل وجود عسل و افزایش ادرار با احتیاط مصرف شود. در صورت مصرف همزمان داروهای کاهش دهنده فشارخون که از طریق افزایش دفع ادرار عمل می‌کنند (به دلیل افزایش بیش از حد دفع مایعات از بدن) با احتیاط مصرف شود. در افراد مبتلا به هزال کلیه (کاهش حجم کلیه) به مدت طولانی مصرف نشود.

شربت بزوری در مبتلایان به پلاکت پایین تجویز نشود زیرا موجب رقت خون می‌شود. شربت بزوری می‌تواند خونریزی قاعدگی را تشدید و رقیق کند. در صورت افزایش ادرار یا کاهش فشارخون (به خصوص در افراد دارای بافت متخلخل) با احتیاط مصرف شود.

عوارض جانبی شربت سکنجبین بزوری : عارضه جانبی خاصی گزارش نشده است. در برخی افراد باعث سوزش سردل و ترش‌کردن می‌شود که مصرف آب بیشتر به همراه دارو یا کاهش دوز دارو یا تغییر زمان مصرف دارو (بین غذا یا بعد از مصرف غذا) توصیه می‌شود. چون این شربت مواد بیماریزا را از راه ادرار دفع می‌کند ممکن است منجر به کاهش فشارخون و ضعف بیمار شود.

نکات قابل توصیه : شربت بزوری در فصل گرم، شهرهاي گرمسير، گرم‌مزاجان، و جوانان با آب سرد و عرق كاسني- شاه‌تره ميل شود؛ و در فصل سرد، شهرهاي سردسير، سرد مزاجان، و پيران با آب گرم مصرف شود.

شربت بزوری به دلیل اجزای خود به هضم سوم و پوست، ‌سریعتر می‌رسد. بنابراین در برخی از بیماریهای پوستی ناشی از افزایش صفرا می‌تواند موثر باشد.

شربت بزوری در اکثر بیماری‌های کلیوی و مجاری ادرار مصرف می‌شود و بیشتر داروهای شکننده سنگ کلیه با شربت بزوری مصرف می‌شوند. شربت بزوری برای دفع ماده رحم نیز مؤثر است. اما بزوری مفوه برای رحم اختصاصی‌تر است.

پذیرش و نوبت دهی
ثبت در خواست
راه های ارتباطی ما
بـزرگراه ستـاری جنوب - بـلوار فـردوس شرق - بین خیابان ابراهیمی و حسن آباد - پلاک 399
44078145 - 44080063 www.sobhomid.com