کنترل پنل مدیریت

  • پروفایل
درباره صبح امید تماس با ما
صفحه نخست
پزشکان داروخانه مزاج شناسی ویزیت و مشاوره پرسش و پاسخ پذیرش و نوبت دهی
ویزیت متخصص پزشک طب سنتی زالو درمانی حجامت ماساژ درمانی بادکش فصد پاکسازی و جوانسازی پوست پارافین درمانی
ویزیت و مشاوره گوارش مفاصل قلب و عروق اعصاب و روان پوست و مو و زیبایی کودکان زنان و نازایی بیماری آقایان ریه آلرژی سر درد و میگرن چاقی و لاغری کبد چرب دیابت
سلامتکده در رسانه تدابیر طب سنتی تازه ها و اخبار مقالات واژه نامه تجارب درمان ورود
صفحه نخست کلینیک درمان خدمات درمان پزشکان داروخانه مزاج شناسی ویزیت و مشاوره پرسش و پاسخ پذیرش و نوبت دهی درباره صبح امید تماس با صبح امید سلامتکده در رسانه تدابیر طب سنتی تازه ها و اخبار مقالات واژه نامه تجارب درمان ورود
نمک در طب سنتی

 نمک در طب سنتی 

نمک از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است. 

از مُصلح‌های نمک نیز می‌توان به این موارد اشاره کرد: روغن بادام، آویشن و گوشت حیوان جوان. نمک دارای ویژگی‌های مهمی است: قابض، مُسهل بلغم و سودا و صفرا، خشک‌کننده و اشتهاآور.علاوه بر این، توانایی‌های مهم دیگری نیز در نمک وجود دارند که اهمیت آن را چند برابر می‌کنند:

دفع‌کننده رطوبت لزج، دفع‌کننده عفونت اخلاط، بازکننده انسداد کبد و طحال، شفاف‌کننده پوست صورت. نمک به‌عنوان مُصلح غذاهای سرد و نیکوکننده طعم غذا و سبزی‌ها و حبوبات گس بی‌مزه و ترشی‌ها و گوشت و امثال آن شناخته می‌شود. البته نباید فراموش کرد که هیچ کدام از این فواید، نمی‌توانند استفاده زیاد از نمک را توجیه کنند. زیاده‌روی در مصرف نمک باعث ایجاد انسداد، مشکلات پوستی، تولید سودا و لاغری بدن می‌گردد.

امروزه محققان به این نتیجه رسیده‌اند که استفاده طولانی‌مدت از نمک یُدداد در کنار خواصی که دارد، باعث بروز مشکلاتی از جمله بالا رفتن سطح آنتی‌بادی‌های تیرویید و تیروتوکسیکوز می‌شود. 

پذیرش و نوبت دهی
ثبت در خواست
راه های ارتباطی ما
بـزرگراه ستـاری جنوب - بـلوار فـردوس شرق - بین خیابان ابراهیمی و حسن آباد - پلاک 399
44078145 - 44080063 www.sobhomid.com