طب سنتی تجویز چند دمنوش و یک رژیم غذایی ساده و به قول بعضی شیادان استفاده از روغن بنفشه و ادرار شتر و ... نیست؛ طب سنتی علمی است شامل جنبههای پزشکی در دانش سنتی که امروزه با بررسیها و مطالعات فراوان بهصورت رشتهای تخصصی درآمده است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری آنا، شاید در روزهای نخست شیوع بیماری کرونا کمتر کسی اعتقاد به درمان این بیماری با استفاده از راهکارهای طب سنتی داشت اما با گذشت روزها و هفتهها و توانی که این حوزه پزشکی سنتی مشاهده شد نظرهای بسیاری از افراد جامعه و حتی پزشکان طب مدرن نسبت به توانایی طب سنتی عوض شد.
شاید اوج حضور طب سنتی در خاکریز مبارزه با کرونا را بتوان بعد از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که در حضور رهبر انقلاب برگزار شد ذکر کرد، آنجا که با تأکید ایشان به صورت رسمی استفاده از ظرفیت و توانایی طب سنتی به کمک کادر درمان آمد و اثرات ثمربخشی هم برجای گذاشت.
بااینحال آنچه که در جامعه نسبت به طب سنتی و توانایی آن بروز و ظهور دارد بیشتر به استفاده از داروهای گیاهی برمیگردد که نهایتاً برای درمان نفخ معده، کاهش استرس، درمان تپش قلب و یا درمانهایی از این قبیل مورد استفاده است درحالی که در همین حوزه مبارزه با کرونا بسیاری از متخصصان طب سنتی در مراکز درمانی بارها نسبت به درمان بیماران کرونایی اقدام کردند و یا اینکه طب سنتی توانایی خود را برای درمان و علاج بسیاری از بیماریهایی که بعضاً طب مدرن قادر به درمان آن نبوده، نشان داده است.
برای آشنایی بیشتر نسبت به آنچه که طب سنتی توانایی شاخصی برای درمان بسیاری از بیماریها دارد به «کلینیک تخصصی طب سنتی صبح امید» آمدیم. مرکزی که بسیاری از افراد مراجعهکننده به آنجا به گفته خودشان با کوهی از مشکلات ناشی از انواع بیماریهای جسمی و روانی ناامیدانه به آنجا مراجعه کردند و امیدوار از آنجا خارج شدند.
زمانی که با عکاس خبرگزاری به این مرکز آمدیم هیچ نشانی از اینکه سنت پزشکان قدیم بر در و دیوار آن باشد مشاهده نکردیم و حتی این مرکز را مجهزتر از بسیاری از مراکز درمانگاهی پزشکی یافتیم.
قبل از مراجعه به این کلینیک طب سنتی، شنیده بودم که پزشکان این مرکز طب سنتی تنها در یک مورد خانم حدوداً ۵۰ سالهای را که بر اثر تصادف در شرف از دست دادن پایش بود، از قطعی عضو نجات دادند. برای همین وقت ملاقات با این خانم را در کلینیک طب سنتی صبح امید هماهنگ کردیم تا از نزدیک روایت بیماری این خانم را بشنویم.
زالودرمانی نجات بخش پایی که قرار بود قطع شود
با حضور در مرکز طب سنتی صبح امید خانم جلالی که حدوداً ۵۰ ساله نشان میداد و ورد زبانش دعای خیر برای پزشکان کلینیک و در چشمانش برق خوشحالی از برگشتن پای ازدسترفته بود را در صندلی اتاق مجاور رئیس مرکز طب سنتی صبح امید دیدم که با مشاهده من و عکاس خبرگزاری بدون هیچ مشکلی ایستاد و سلام و احوالپرسی کرد و دوباره در جایش نشست.
بعد از سلام و احوالپرسی برایم توضیح داد که دو سال قبل در یک تصادف شدید پای چپش تا مرز قطع عضو رفته و بارها جراحیشده بوده اما در نهایت پزشکان از او قطع امید کرده و گفته بودند که این پا به دلیل عفونت شدید باید قطع شود.
خانم جلالی در ادامه اینگونه از درمان پای پر عفونتش گفت: «زمانی که به کلینیک صبح امید آمده بودم هیچ امیدی نداشتم و داشتم خودم را برای زندگی بدون یکپا آماده میکردم. بهقدری عفونت در تمام پایم رخنه کرده بود که بوی تعفن اتاقهای خانه را پر میکرد.»
وقتی میبینم روی پاست و حتی هیچ اثری از لنگیدن یا درد در او نمیبینم میپرسم پس چطور درمان شدید؟ و خانم جلالی اینگونه ادامه داد: «وقتی به این کلینیک آمدم دکتر کریمی که از متخصصان بسیار خوب اینجاست فقط یک سؤال از من پرسید تا حالا زالودرمانی شدهای؟ و من گفتم نه. به دکتر گفتم هر کاری که لازم است بکنید من از جراحی مداوم و آنژیوکت خسته شدهام. اینطور شد که با زالودرمانی در عرض کمتر از یک سال پایم به وضع تقریباً خوبی برگشت و بعد از دو سال نیز کاملاً بهبود یافت و حالا بزرگترین خوشبختی زندگی من این است که میتوانم راه بروم و حتی بدوم.»
برای مشاهده متن کامل گزارش اینجا کلیک کنید